Supermarket concept store osvojio nagradu za najbolji dizajn u svetu

Vodeći časopis o putovanjima RES iz Švedske nedavno je objavio listu najinteresantnijih destinacija širom sveta “Stora RES-priset”. Na listi od 30 destinacija u 24 zemlje, svoje mesto je našao i Beograd u kategoriji za najbolje dizajniran prostor! Na prvom mestu se nalazi Prada Transformer u Seulu u Koreju, nesvakidašnji umetnički paviljon koji je za Pradu dizajnirao arhitekta Rem Koolhaas. Druga nagrada je „neočekivano, ali zasluženo“ otišla u Beograd, pravo u ruke Supermarket concept store-a koji je dizajnirao studio reMiks, kao jedinstvenom spoju grubog i prividno nedovšenog enerijera i savršenog hedonizma – restoran, bar, prodavnica, spa i frizerski salon pod istim krovom.

Titulu najboljeg hotela na svetu nosi Mama Shelter iz Pariza – dizajnersko delo Philippe Starck-a, najbolji restoran je Mizutanisushi u Tokiju- spartanski restoran sa samo 10 mesta, a savršena destinacija za sledeće leto je svakako Lankanfushi Island na Maldivima. Najluđi noćni provod očekuje vas u Pariskom klubu Le Montana, koji okuplja najpoznatije svetske modele i dizajnere.

Švedski časopis RES već 25 godina inspiriše ljude širom sveta da putuju i upoznaju najineresantnije i najegzotičnije destinacije. Oni znaju adrese najboljih ribljih restorana u Marseju. Preporučiće vam napristupačnije hotele u Rimu i ulice za najbolji šoping u LA-u. Uputiće vas na najlepše plaže na Kritu. Svoju bogatu riznicu iskustva iz svih krajeva sveta prvi put su selektovali , i uz preporuke favorita čitalaca, predstavili top 3 destinacije u 10 različitih kategorija: metropolitan hoteli, seoski (etno) hoteli, restorani, noćni klubovi, plaže, aerodromi, dizajn, kompanije, tehnologija i preduzetnici.

Kome su pripale ostale nagrade možete pogledati na http://res.se/storarespriset.


Milena Jeremić
PR and Marketing Executive

SUPERMARKET concept store
Višnjiceva 10
Tel: 011/ 291 0942
Mob: 065/ 248 2663
064/ 331 0599
http://www.supermarket.rs