Reklamiranje se vrši preko reklamnih slika, tzv. banera različitih dimenzija. Baneri mogu biti statični ili animirani. Rezervisana pozicija prikazuje samo 1 baner. To znači da nema rotiranja više različitih oglašivača na istoj poziciji.

Shema pozicija za reklamne banere

reklamiranje

Cena objavljivanje banera:

  • POZICIJA 1: Dimenzija 940x90 piksela (na svim stranicama sajta) je 10.000,00 dinara mesečno
  • POZICIJA 2: Dimenzija 468x60 piksela (na svim stranicama sajta) je 8.000,00 dinara mesečno
  • POZICIJA 3: Dimenzija 468x60 piksela (na svim stranicama sajta) je 6.000,00 dinara mesečno
  • POZICIJA 4: Dimenzija 120x60 piksela (na svim stranicama sajta) je 5.000,00 dinara mesečno

Za višemesečno reklamiranje odobravamo popust. Za 5 meseci dobijate 1 mesec gratis. Za 12 meseci dobijate 2 meseca gratis.

Objavljivanje stranice:

  • Objavljivanje stranice koja reklamira Vaš proizvod ili firmu na našem web sajtu podrazumeva da nam dostavite sav potreban materijal za objavu u vidu tekstualnog documenta (doc, pdf) i propratnih slika (jpg, png). Od tog materijala mi ćemo napraviti web stranicu koja će trajno biti objavljena na našem sajtu, a obaveštenje o stranici biće podeljeno na Facebook-u. Proizvod ili firma koji reklamirate treba da bude interestantan posetiocima našeg sajta, a to su ljudi koji su zainteresovani za arhitekturu ili se profesionalno bave arhitekturom. Cena objavljivanja stranice je 10.000,00 dinara i plaća se jednokratno.
  • Objavljivanje stranica koje prikazuju Vaše projekte ili obradjuju druge interesantne teme iz oblasti arhitekture, a koje nisu vezane za reklamiranje odredjenog proizvoda ili firme, se ne naplaćuje.

Načini plaćanja:

Firme iz Republike Srbije uplatu vrše na naš račun po dobijanju profakture.

Firme iz inostranstva uplatu vrše na naš PayPal nalog.

VAŽNO: Plaćanje je neophodno izvršiti unapred za ceo period koji zakupljujete. Sa prikazivanjem banera počinjemo tek po dobijanju uplate.

Ovaj cenovnik stupa na snagu 05.04.2022.

Za detaljnije informacije, pošaljite email na Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.