Dennis Lau and NG Chun Man Architects&Engineers, poznatiji kao studio DLN, osnovan je u Hong Kongu, 1972. godine u periodu transformacije ovog područja u savremeni kosmopolitski grad.  
Od tog perioda studio je u potpunosti usmeren ka tržištu, najpre u Hong Kongu, zatim u kontinentalnom delu Kine, a sada kao internacionalna kompanija sa preko 280 zaposlenih arhitekata i drugih stručnjaka. 
Projekti studija DLN su simbol kreativne energije i preduzetništva koji karakteriše Hong Kong.  
Hong Kong sa svojim visokim intezitetom razvoja, i poslovnim okruženjem zahtevnih klijenata, pokazao se kao sjajan inkubator inovacija, čime se DLN usavršio, u sve većoj meri unapređujući velike komplesne projekte, među kojima nekoliko nebodera koji spadaju među najviše na svetu.  
Visoki kriterijumi kakvi postoje u Hong Kongu, poslužili su kao dobro polazište za razvoj na inostranom tržištu. DLN studio trenutno je angažovan na nekoliko velikih projekata u istočnoj Evropi, na Bliskom Istoku, jugoistočnoj i srednjoj Aziji, na dalekom Istoku, i u celoj kontinentalnoj Kini. Van Hong Konga, DLN ima biroe u Abu Dabiju, Pekingu, i Šenženu. 
Kroz svoju praksu, DLN je realizovao veći broj zgrada različitih namena, u rasponu od luksuznih hotela i apartmana, do kampusa, nebodera visokih spratnosti, kongresnih centara, univerzitetskih zgrada, bolnica, industrijskih kompleksa i logističkih centara.  
Veoma ubrzani urbani razvoj, koji utiče na cene nekretnina, rentiranja poslovnog i stambenog prostora, hotela, kao i na saobraćaj, kombinuje ove funkcije, postavljajući ih u vrlo specifične odnose. DLN nudi tržišno orijentisana rešenja, praktična i estetski prihvatljiva, u skladu sa potrebama klijenata.