Grand Prix - Rado Ivanov


Druga nagrada - Phil Szczepaniak


Treća nagrada - Michael S. Munson

Predstavljamo vam pobednike ovogodišnjeg AvaNews Rendering Contest.

Dobitnik Grand Prix nagrade - Rado Ivanov

Rado Ivanov je arhitekt u Studiju 22, Alexandria, VA dobio je prvu nagradu, a to je petodnevno krstarenje Karibima u vrednosti od $2000.

Ivanov je bio angažovan od strane 500 Group, Inc. Ovaj rendering je napravljen za prototip modularne zgrade od 12.000 kv.stopa. Palata, koja je trenutno u izgradnji, sadržaće 26 svodnih tavanica, 10 širokih stepeništa itd.

Dobitnik druge nagrade - Phil Szczepaniak

Phil Szczepaniak radi u Fabris CG Technical Animation Studio iz Stoney Creeka, Ontario. Kao nagradu dobio je digitalnu kameru u vrednosti od $500.

Szczepaniak je poslao frejm iz animacije "Inspection Table" koja služi kao instrukcijski trening video. Na ovom projektu radio je i Mario Fabris.

Dobitnik treće nagrade - Michael S. Munson

Michael Munson, direktor Conceptual Design-a iz Overland Park, Kansas, kao treću nagradu osvojio je $500 vredni poklon firme Amazon.com.

Munsonov nagrađeni rad predstavlja visoko izdignuti, luksuzni hotel u St. Martin's, Caribbean. Rendering je iskorišćen kao marketinška alatka koja je trebalo da primami investitore. Objavljen je na bilbordu u St. Martin's. Munson će ovaj rad prijaviti i za 2002 Caddies contest u organizaciji Cadalyst Magazina.

Više informacija na www.avatechsolutions.com