Distributer
CAD paketa
Jedini jugoslovenski distributer za AEC


 

Arhitektura.co.yu u saradnji sa distributerom Graphisofta raspisuje konkurs za najbolji kompjuterski rendering arhitektonskog projekta.

Uslovi učestvovanja

Učesnici mogu slati svoje projekte iz bilo koje oblasti projektovanja - stambeni, javni, privredni objekti, kao i projekte enterijera.

Pravo učešća imaju svi profesionalni arhitekti, inženjeri, studenti i uopšte svi koji se bave renderingom arhitektonskih projekata.

3D model projekta mora biti urađen u ArchiCAD-u i/ili da je rendering urađen u Art*lantis Renderu Piranessiju ili ArchiCAD-u.

Na email adresu Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. potencijalni učesnici šalju 1 (jednu) sliku renderinga u JPG formatu dimenzija max. 600 pixela po horizontali ili max. 600 pixela po vertikali.
JPG kompresija treba da bude podešena tako da je slika max. veličine 70 kb (kilobajta).

Uz sliku obavezno dati i ime rada. Ime rada će biti objavljeno umesto imena učesnika, ako taj rad prođe u prvih 20.

Radovi koji ne zadovoljavaju ove kriterijume neće biti uvršteni u konkurenciju.

Učesnici mogu slati samo 1 (jedan) svoj rad.

Nagrade konkursa

Nagrade konkursa obezbedila je firma hiCAD:

1. Studentska verzija ArchiCAD 7
(licencirani softver)

2. ArchiCAD biblioteke
(licencirani softver)

3. ArchiCAD obuka

4. Priručnik ArchiCAD 7

5. Priručnik Organizacija izrade
projektne dokumentacije

Ukupan fond nagrada je 500 eura!

Rokovi i način određivanja najboljeg rada

Radovi će se primati do 1.9.2002. a od svih pristiglih radova uredništvo sajta Arhitektura.co.yu odabraće 20 najboljih koji idu u finale.

Određivanje najboljeg renderinga od izabranih 20 izvršiće se glasanjem posetilaca sajta Arhitektura.co.yu u periodu od 1.9.2002.-1.10.2002. na sledeći način: Svaki posetilac koji je pregledao finalne radove moći će da glasa slanjem email-a.

Glasanje počinje tek po prijemu svih radova, znači od 2.9.2002.

U obzir dolazi glasanje samo sa email adresa domaćih provajdera (PTT, EUnet...). Glasovi pristigli sa FREE email adresa (Yahoo, Hotmail i dr.) neće biti uzeti u obzir.

Adrese svih glasača se beleže i na kraju konkursa pristupa se izvlačenju nagrada za glasače. Nagrade su suveniri: majica, građevinski metar, ArchiCAD čaša i ArchiCAD libela.