Predmet konkursa
Tema konkursa je uređenje hola zgrade Gradske uprave i njegova transformacija u savremeni multimedijalni prostor. Hol Gradske uprave Pančevo treba da postane višenamenski prostor za održavanje prezentacija programa i projekata jedinica lokalne samouprave, domaćih i međunarodnih fondova, projekata privrednih subjekata, udruženja građana i pojedinaca. Sem ovih, namenski zakazanih prezentacija, u holu će biti priređivane i izložbe iz zbirki ustanova kulture i drugih važnih umetničkih dela od značaja za reprezentativno predstavljanje grada Pančeva.

Pravo učešća
Pravo učešća na konkursu imaju studenti arhitekture i dizajna, postdiplomci i kandidati na doktorskim studijama, kao i arhitekte i dizajneri do 35 godina starosti, pojedinačno ili timski, sa teritorije Republike Srbije.

Trajanje konkursa i nagrade
Konkurs je otvoren od 28. maja do 28. juna 2010.godine. Projektni zadatak i besplatne podloge je moguće preuzeti u Gradskoj upravi Pančevo, Trg kralja Petra I 2-4 u kancelariji 706, radnim danima od 12 do 15 časova. Za preuzimanje podloga i dodatna pitanja zadužena je Anđelija Cvetić 013/ 308 711 Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. . Organizovaće se dve posete Gradskoj upravi (šalter sala, prvi sprat i drugi prostori kojima pristup nije svakodnevno moguć) u četvrtak 3. juna u 16 časova i u ponedeljak 14. juna u 16 časova. Žiri za vrednovanje pristiglih radova će do 12. jula 2010. godine odabrati najbolje radove i dodeliti nagrade.

Dodeljuju se tri nagrade:
1. nagrada u iznosu od 100.000,00 dinara
2. nagrada u iznosu od 50.000,00 dinara
3. nagrada u iznosu od 30.000,00 dinara

Žiri za vrednovanje pristiglih radova biće u sastavu:
• Anđelija Cvetić, dia, Gradska uprava Pančevo
• Olivera Subotić, dia, Gradska uprava Pančevo
• Nataša Mitreski , dia, JP „Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva“ Pančevo