Preporučujemo

Prijatelji

psihologija
igre za decu

Stan od 65m² se nalazi u zgradi u ul Radoja Dakića na Paviljonima u Beogradu.

Namenjen je za život jedne ili dve osobe, koje vole jednostavne linije, žive boje kao metod prostornog akcentovanja i imaju naglašen odnos prema praktičnosti i funkcionalnosti prostora.

Glavni prostor stana  je, prema zahtevu investitora, trpezarija koja je povezana trokrilnim vratima sa radnom sobom. U nju se ulazi kroz predsoblje, pored garderobe koja je organizovana na u kraju hodnika.

Pod trpezarije je na zahtev investitora, u cilju lakšeg održavanja, pokriven klinker pločicama pravougaonog formata, dok je u ostatku stana zadržan hrastov parket.

Zidovi su u većem delu stana beli, sa povremenim odstupanjima u koloritu i plastici u zonama ventilacionih i instalacionih kanala koji su širi od zida za deset centimetara.  Širina pomenutog zida sa instalacijama je u zoni između kupatila i kuhinje iskorišćena da bi se u nju smestio vodokotlić, orman za hemikalije i ventilaciona cev za kuhinju. Zidovi kupatila su pokriveni mozaik pločicama, staklom i pločicama većeg pravouganog formata.

 

Petar Bojović, dia
mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
portfolio: http://pb.cubear.com

Login