Preporučujemo

Prijatelji

psihologija
igre za decu

Stan se nalazi na elitnom delu Banovog Brda u blizini Kosutnjaka.

Kao sto se vidi iz prvoprojektovanog resenja stana, novoprojektovani stan se nalazi u dve odvojene zgrade i sastavlja se u delu diletacije zgrada.

Zadatak arhitekti je bio da se dobije jedan veliki i svetao stan sa sto manje hodnika .

U prvoprojektovanom resenju su projektovana dva stana od po 39m2 i 40m2, a u novoprojektovanom resenju smo dobili 85m2 i terasu 7.0m2. Kao sto se iz resenja vidi, ceo stan se deli na gostinjsku zonu gde se nalaze – dnevna soba, trpezarija,kuhinja i malo kupatilo; i na spavaci deo gde se nalaze – radna soba, dve spavace sobe i veliko kupatilo.

Zelja investitora je bila da se dnevni boravak, trpezarija i kuhinja nalaze u otvorenom prostoru. Kao sto se vidi na projektu, to je i postignuto, kao sto smo postogli vizuelno stvaranje veceg prostora u celom stanu.

Velika paznja je posvecena rasveti u stanu, posto ona sve vise postaje sastavni deo u arhitekturi.

Sve u stanu je pravljeno po narudzbini investitora.

Login