Danas (18. februara) u 19h, u Studentskom kulturnom centru otvara se izložba radova studenata Šumarskog fakulteta (odseka Prerada drveta - Projektovanje nameštaja i enterijera) pod nazivom:

NAMEŠTAJ, ENTERIJER, DIZAJN / STUDENTI I JEDNA ODRŽIVA INICIJATIVA

Postavku čine funkcionalni prototipovi nameštaja, od drveta i održivih materijala, prilagođeni proizvodnji, okolini i potrošaću. Mentor radova je doc Jelena Matić (MA, dipl.ing) profesor na odseku Prerada drveta - projektovanje nameštaja i enterijera, i voč‘a projekta u vannastavnim aktivnostima u kojima većina radova nastaje, a kustos postavke postdiplomac Šumarskog fakulteta, dia Miljana Nikolić.

Ljubitelji dizajna će izložbu moći da posete do 27. februara, a za detaljnije informacije o događaju posetiti facebook event stranicu: http://www.facebook.com/event.php?eid=341176839664 web stranicu SKCa http://www.skc.org.rs/artartgalerija/1390-namestaj-enterijer-dizajn-studenti-i-jedna-odrziva-inicijativa.html ili preuzeti najnoviji broj njihovog februarskog biltena SKICa gde je objavljen članak o događaju http://www.skc.org.rs/images/stories/skica/SKiCa_za_februar_2010.pdf