Molim za pomo?‡!

Više
15 godina 8 meseci pre #1076 od niki
Molim za pomo?‡! was created by niki
Molim da mi neko pomogne sa par saveta.
De?ko i ja smo iznajmili garsonjeru 25 kvm u potkrovlju. Predsoblje je širine ulaznih vrata, levo iz predsoblja je kupatilo, desno kuhinja, a pravo se nalazi soba pravougaonog oblika. Vrata su ta?no na sredini sobe. Levo od vrata nalazi se plakar koji se proteže celom tom stranom. Jedan radijator nalazi se ta?no naspram vrata od predsoblja. Tako?‘e, postoje i dva krovna prozora. Kuhinja i kupatilo nisu problem, ali kako da okre?im i namestim sobu, s obzirom da bismo želeli da bar prividno odvojimo deo za ru?avanje, radni deo (oboje koristimo ra?unare) i deo za sedenje i spavanje - a da nije skupo i zhatevno. Boju zidova bih volela neku blagu žutu ili zelenu ili neka kombinacija te dve boje. Plz pomozite, kako da ovo sve uklopim.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Više
11 godina 4 meseci pre #1301 od LGT
Replied by LGT on topic Molim za pomo?‡!
srce moje... pa sto nisi okacila slike?? ovako mozes da pricas koliko hoces ali dok nevidim nista. sibni slike ili ako mozes sibni osnovu tvog stana... ne znam za sta si u mogucnosti.

svejedno zanimljivo je od guzica stana praviti visenamenu...probaj da nadjes nekog kineza koji je od stan od 24 m2 napravio 24 sobe. :D

svejedno... ono sto hocu da ti kazem... ako ne planiras velike promene mozes jeftino da prodjes, a ako planiras nesto komplikovano znaj da ono zahteva odredjenu cenu da bi bilo trajno... npr napravis sto, ali ne ugradis spoljne daske i stavis kafu i sto pukne... nadam se da si razumela.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Moderatori: admin
Vreme kreiranja strane: 0.177 sekundi