tipske,termo,kuce po projektu,izgradnja za 60 dana

Više
14 godina 9 meseci pre #1190 od Slozi kucu
Slozi Kucu Vam nudi 6 modela tipskih kuca, 6 modela termo kuca i kuce po Vasem projektu po sistemu kljuc u ruke. Rok izvodjenja radova je sam 60 dana!
Posetite nas sajt www.slozikucu.rs na kome mozete izvrsiti kalkulaciju cene izgradnje kuce!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Više
14 godina 5 meseci pre #1231 od Milos el
Gledao sam malo po vasem sajtu i jako mi se dopala ideja! Interesuje me da li je cena koju dobijem konacna cena ili ima jos nekih dodatnih troskova,kao i to koja bi cena bila za izgradnju kuce u Valjevu. A zainteresovan sam i za adaptaciju vikendice,kolika bi to kostalo?
Pozdrav!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Više
14 godina 5 meseci pre #1232 od Slozi kucu
Millose,ta cena koju dobijes na sajtu za kalkulaciju izabrane kuce je konacna cena i nema nikakvih daljih izmena. Bitan parametar koji treba da uneses u prvom opcionom formularu je udaljenost grada u kome zelis da pravis kucu od Kragujevca,buduci da je to sediste firme(zbog transportnih i ostalih troskova).
Sto se adaptacije vikendice tice to ne mogu da ti kazem dok ne vidim projekat kao i sta bi ta adaptacija tacno podrazumevala. Zato je najbolje da pozoves firmu na 034/300-078 ili posaljes mail sefu projekta na marko@obikg.rs kako bi dobio vise informacija.
Veliki poydrav :)

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Više
14 godina 4 meseci pre #1233 od Milos el
Hvala puno! Pokusao sam da izracunam cenu kuce od 150m2 u Valjevu i cena je 55 00eura,to je 400eura po m2,da li je to moguce?
Jos nesto,je l to podrazumeva temelj ili bez? I sa kojim materijalom se radi,da li ga ja sam nabavljam ili je to vas deo?

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Više
14 godina 4 meseci pre #1234 od Slozi kucu
Radimo sa ytong materijalom koji je sertifikovan,debljine 37cm tako da dodatna izolacija nije potrebna. Cena ukljucuje i temelj i sve radove koje ste naveli u opcionom formularu.Kada izaberete projekat i potpisemo ugovor,narednih 60 dana,koliko traje izgradnja,ne morate,ukoliko ne zelite,ni da imate bilo kakav kontakt sa majstorima,objektom...radi se kljuc u ruke.
Kada radite kalkulaciju dobijete cenu osnovnih radova,koja je fiksna,a zatim u zavisnosti od toga koje zavrsne radove izaberete cena se uvecava,tako da je moguce da ste dobili tu cenu.
Pozdrav!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Više
14 godina 3 meseci pre #1242 od Milos el
Odlicno! Da li mogu da donesem svoj projekat koji treba da se prepravi ili vivec imate neke projekte?
Voleo bih da dodjem kod vas u firmu da porazgovaramo o uslovima. Kome da se obratim?

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Moderatori: admin
Vreme kreiranja strane: 0.154 sekundi